Divize Toro Hlavečník
Masokombinát TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s., co do počtu zaměstnanců, tak i celkového obratu.
Divize TORO Hlavečník se zabývá porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí). V tomto provozu je ročně poraženo přibližně 11 000 kusů hovězího dobytka, přičemž 97 % zvířat je kategorie „Mladý býk“.
Dále je zde poraženo přibližně 14 000 kusů prasat a téměř 3 000 kusů jehňat a ovcí (více než 80 % jehňat).
Specializací a nosným výrobním programem společnosti je porážka „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku)
a produkce kvalitního hovězího masa, kterého vyprodukujeme zhruba 4 250 tun ročně. Část této produkce dodáváme na pulty významného obchodního řetězce GLOBUS, část produkce bouráme a jako výsekové maso prodáváme v rámci regionu do maloobchodní sítě, restaurací, škol a zdravotnických zařízení.
Vybrané části hovězího masa necháváme vyzrát suchou cestou ve visu ve speciálně upravené chladírně.
Takto vyzrálé maso prodáváme pod značkou TORO BEEF.
Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízíme široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa - například tradiční Pražská šunka TORO.
Kvalita výrobků divize TORO Hlavečník byla oceněna národní značkou kvality KLASA, Potravina a Potravinář Královéhradeckého kraje a Regionální potravinou Královéhradeckého kraje.
Více na http://www.toro.cz