Ostatní druhy masa
V sortimentu máme zahrnuto mimo hovězího masa také kvalitní maso vepřové, telecí a skopové.
Veškeré námi produkované výsekové vepřové maso je českého původu. Dlouhodobě spolupracujeme pouze se dvěma vybranými farmami. Jedna farma dodává standardní jatečné hybridy pro produkci běžného výsekového masa, což nám zaručuje stálou kvalitu produktu. Druhá farma dodává prasata plemene Přeštické černostrakaté, které někteří spotřebitelé oceňují a upřednostňují pro specifické senzorické vlastnosti masa a sádla.
Vepřové maso prodáváme jak v jatečně upravených půlkách, kostrách, či rozbourané na jednotlivé části. Veškeré části však můžeme také vykostit a upravit do výsekové úpravy. Zajišťujeme i kuchyňskou úpravu včetně krájení na jednotlivé porce.
Vepřové maso dodáváme jak volně ložené v přepravních obalech, tak umíme vykostěné a porcované maso také vakuově zabalit dle přání zákazníka.
Vzhledem k vysokým požadavkům na kvalitu, není v našich silách nakoupit na českém trhu dostatečné množství telat, proto jsme se rozhodli pro spolupráci s partnerem z Holandska a dovážíme pro naše odběratele kvalitní telecí maso z Holandska. Telata dovážíme buď jako jatečně upravená těla, případně pouze telecí kýtu s kostí. Možné je však objednat jakoukoliv část ze sortimentu dodavatele. Pro bližší informace prosím kontaktujte pracovníky expedice masa.
Telecí maso standardně dodáváme zavěšené na háku, v případě odběru celého kusu však umíme maso vykostit a porcované maso dodat volně ložené v přepravním obalu či vakuově zabalit dle přání zákazníka.
Jehněčí maso je převážně sezónní záležitostí v období Velikonoc a na konci roku. Dodáváme vždy pouze celá jatečně upravená těla, která případně na přání zákazníka rozdělíme na základní části.